Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 170 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 150 g salsichas frescas, s/ pele
- 350 g carne picada
- 200 g tomate em pedaços
- 15 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de orégãos
- 4 folhas de manjericão
- 1 c. chá de sal
Puré
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em pedaços
- 300 g leite
- 1 c. chá de sal
- 20 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 4 claras de ovo
- 2 c. sopa de ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas de chocolate branco
2 Std. 40 Min
Chili de carne com abóbora e bolo de milho
55min
Nuggets de peixe e arroz de tomate com feijão preto
1h 10min
Cheesecake de chocolate e manteiga de amendoim
45 min
Fritata com chouriço
40 min
Madalenas de chouriço, curgete e pimento vermelho
35min
Feijoada
1h 10min
Empadão de borrego
2h 30min
Gratinado de peixe
1h 10min
Olhos de queijo e azeitona
1 Std. 20 Min
Tarte de outono
1h 10min
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min