Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 170 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 150 g salsichas frescas, s/ pele
- 350 g carne picada
- 200 g tomate em pedaços
- 15 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de orégãos
- 4 folhas de manjericão
- 1 c. chá de sal
Puré
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em pedaços
- 300 g leite
- 1 c. chá de sal
- 20 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 4 claras de ovo
- 2 c. sopa de ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folhados de frango
55 Min
Croquetes de pescada sem batata
40 Min
Lasanha
50 Min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40 Min
Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão
40 Min
Surpresas de peru
45 Min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2h 10min
Croissants recheados com creme de chocolate
3 Std.
Pataniscas de peixe e molho de iogurte
20 Min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 Std.
Lasanha de frango e tomate seco
1 Std. 10 Min