
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 170 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 150 g salsichas frescas s/ pele
- 350 g carne picada
- 200 g tomate em pedaços
- 15 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de orégãos
- 4 folhas de manjericão
- 1 c. chá de sal
Puré
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 300 g leite
- 1 c. chá de sal
- 20 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 4 claras de ovo
- 2 c. sopa de ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de batatinhas e truta
35min
Ossos com chocolate
1h 45min
Olhos de queijo e azeitona
1h 20min
Empadão de peixe
1h
Tortilha de batata e chouriço
50min
Bacalhau gratinado com maionese
1h 20min
Massa da quinta
40min
Queques de cacau
35min
Empada de frango mediterrânica
50min
Gratinado de peixe
1h 10min
Empadão de peixe
1h 15min
Lasanha de frango e tomate seco
1h 10min