Kompatibilní verze
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g broa de Avintes
- 30 g queijo parmesão
- 1120 g água
- 250 g grelos, só as folhas
- 4 dentes de alho
- 2 chalotas (60 g aprox.)
- 40 g azeite
- 400 g bacalhau demolhado em lascas
- 2 c. chá de pimentão doce
- 20 g manteiga
- 50 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
- 100 g azeitonas pretas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1739 kJ / 416 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de bacalhau, ervilhas e hortelã
35min
Risoto à alentejana
30min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30min
Risoto de línguas de bacalhau
55 Min
Risoto de mexilhão com grelos
40min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min
Risoto de curgete e camarão
35min
Risoto de legumes
40min
Risoto de ervilhas e camarão
40min
Risoto de dourada
1h
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min