Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de arroz jazmín
- 20 g de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de bistec de res, seque la carne con toallas de papel y luego corte en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 430 g de agua y un poco más
- 150 g de floretes de brócoli (aprox. 2 cm)
- 40 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de salsa de soya obscura
- 50 g de salsa de ostión
- 50 - 60 g de brotes de bambú enlatados, escurridos y en tiras
- 5 g de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- cebolla cambray, en rodajas (1 mm), para decorar
- hojuelas de chile seco, para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Sacharidy
- 221.8 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 5952.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tostadas de rajas con pollo
40min
Bagels rosas con ensalada de pollo, aguacate y verduras
1h 30min
Pastalaya del sur de Luisiana
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Chow Mein
55min
Carnitas de Marlin
40min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Pasta con albóndigas de carne
1h 30min
Filete de res con almendras
30 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min