Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蒜頭
- 60 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 30 克 奶油
- 100 克 草蝦 ,去鬚腳和腸泥
- 60 克 透抽 ,切圈
- 150 克 罐裝切碎蕃茄
- 100 克 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
- 125 克 高湯
- 100 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
- 60 克 紅鯛魚片 ,切塊
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ¼ 茶匙 糖
- 5 克 帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1938.7 kJ / 463.8 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 242.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 497.9 mg