Zařízení & příslušenství
茄汁海鮮燉飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
草蝦 去鬚腳和腸泥100 克
-
透抽 切圈60 克
-
罐裝切碎番茄150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯125 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
紅鯛魚片 切塊60 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 依個人口味調整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
497.9 mg
Protein
31.7 g
Kalorie
1938.7 kJ /
463.8 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
242.4 g
Sacharidy
49.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan