Zařízení & příslušenství
蕃茄優格雞肉軟飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
雞胸肉 切塊(約2公分)140 克
-
原味優格1 大匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)60 克
-
油10 克
-
白米80 克
-
罐裝切碎番茄150 克
-
番茄醬1 大匙
-
馬鈴薯 切塊(約2公分)100 克
-
水160 克
-
豆漿80 克
-
毛豆80 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.3 g
Kalorie
869 kJ /
208 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
27.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
寶寶的營養餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan