清蒸肉圓

清蒸肉圓

2.6 7 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
6 人份

Suroviny

醬汁(海山醬)
  • 在來米粉
    30 克
  • 300 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 番茄醬
    50 克
  • 醬油膏
    2 大匙
  • 甜辣醬
    1 大匙
  • 黃砂糖
    1 ½ 大匙
內餡
  • 豬絞肉
    150 克
  • 豬後腿肉 切丁
    100 克
  • 50 克
  • 米酒
    ½ 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 蛋白
    1 顆
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 紅蔥頭
    3 粒
  • 2 大匙
  • 乾香菇 泡軟、切絲
    5 朵
  • 熟竹筍 洗淨、切丁
    100 克
外皮
  • 在來米 先與80克水浸泡4小時或隔夜
    80 克
  • (含料理和蒸煮用)
    1220 克
  • 地瓜粉
    280 克
  • 少許,刷油用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.6 g
Kalorie 1516 kJ / 362 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 66.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...