奶香培根野菇燉飯

奶香培根野菇燉飯

4.8 30 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 培根 切條
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    200 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 569.6 mg
Protein 17 g
Kalorie 2974.5 kJ / 711.6 kcal
Tuk 49.8 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 63.7 g
Sacharidy 51.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...