炒牛肉塊(全熟)

炒牛肉塊(全熟)

4.1 11 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉塊,去除筋膜,無骨 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Sodík 120 mg
Protein 53 g
Kalorie 2118 kJ / 507 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...