炒牛肉塊(全熟)
TM6

炒牛肉塊(全熟)

4.0 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 牛肉塊, 去腱 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2118 kJ / 507 kcal
Protein
53 g
Sacharidy
3 g
Tuk
31 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
120 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty