Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 260 g di farina bianca
- 20 g di olio di oliva
- ¼ di cubetto di lievito fresco (10 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 135 g di acqua
Stampi
- farina bianca per spianare
- 130 g di cipolle, dipende dalla grandezza, a metà o in quarti
- 180 g di panna acida
- 150 g di pancetta, a fette, a strisce (5 mm)
- 2 pizzichi di fior di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 87.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2h
Rösti alla bernese
40 min
Polenta ticinese
45 min
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Hummus
10min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Cake al limone
1h 5min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Crêpe
1 Std. 15 Min