Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 260 g di farina bianca
- 20 g di olio di oliva
- ¼ di cubetto di lievito fresco (10 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 135 g di acqua
Stampi
- farina bianca per spianare
- 130 g di cipolle, dipende dalla grandezza, a metà o in quarti
- 180 g di panna acida
- 150 g di pancetta, a fette, a strisce (5 mm)
- 2 pizzichi di fior di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 87.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Biscotti di linz
3h 15 min
Stelle alla cannella
1h 30min
Salsa bernese
20min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Brownies al cioccolato
45 min
Mousse al Toblerone®
3u. 10min
Caramelle alla panna
2h
Vellutata di zucca e cocco
45 min