Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro, in Stücken
- 1 cucchiaino di miele
- 300 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
- 500 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane per toast
3ωρ.
Biscotti milanesini
3ωρ.
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 λεπτ.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Empanada di tonno
1h 10min
Pane ticinese
1ωρ. 50 λεπτ.
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min