Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 130 g di latte
- 30 g di zucchero
- 30 g di burro, non salato
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g), sbriciolato
- 300 g di farina bianca
- ¼ cucchiaino di sale
Farcitura
- 120 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 1 mela (160 g, ad es. Boskoop), a pezzi (4 cm)
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 limone, biologico, la scorza grattugiata
- 30 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di panna intera
- 50 g di panna acida
-
50
g di mirtilli rossi, secchi, dolcificati
nebo 40 g di uvetta sultanina
Stampi
- farina bianca, per spianare
- zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 31.2 kJ / 312.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 15.1 g
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45min
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane rustico
2h
Corona dei Re Magi
2h 15min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane di frumento e farro
12h
Pane di segale vallesano
10h
Treccia bernese
1h 45min