Zařízení & příslušenství
Pork and prawn dumplings
Příprava 40min.
Celkový 55min.
12 portions
Suroviny
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
112.6 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dinner for two
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Wonton soup
1hod.
Asian master stock
1hod. 45min.
Wonton soup (pork)
45min.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1hod.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Prawn wontons
2hod.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1hod.
Okonomiyaki
30min.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1hod. 5min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.
San choy bau (Matt Sinclair)
30min.