Zařízení & příslušenství
Pork and prawn dumplings
Příprava 40min.
Celkový 55min.
12 portions
Suroviny
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
112.6 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tuk
1.8 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dinner for two
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Wonton soup
1hod.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2hod. 30min.
Banh bao (steamed pork buns)
2hod. 45min.
Prawn balls with pickled vegetables
1hod. 15min.
Prawn dumplings (xia jiao)
1hod. 15min.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1hod.
Soup dumplings (xiao long bao)
26hod. 50min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.
Thai-style grilled pork skewers
7hod. 25min.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1hod.