Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2094.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Sambal udang
50 Min
Miso salmon broth
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nasi goreng
40 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Thai green chicken curry
30 Min