
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a metà
- 120 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta tipo ditalini o pasta di formato piccolo per minestre
Per servire
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva (volitelně)
- 6 foglie di basilico fresche
- 6 - 18 cucchiaini di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 287 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1hod. 10min
Passato di verdure
50min
Salsa al pomodoro
40min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Zuppa primaverile
40min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1hod.
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1hod.
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di legumi e cereali
1hod.
Carciofi alla romana
50min