Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 培根 ,切丁
- 15 克 植物油
- 450 克 白花椰菜 ,切小朵
- 2 顆 蒜頭 ,用刀身壓扁
- 5 克 乾辣椒 ,剪成段 (volitelně)
- 60 克 水
- 1 小撮 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 2652.6 kJ / 634.6 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 52.1 g
- Nasycený tuk
- 55.2 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 1365.9 mg