培根宮保白花椰

培根宮保白花椰

4.4 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 培根 切丁
    100 克
  • 植物油
    15 克
  • 白花椰菜 切小朵
    450 克
  • 蒜頭 用刀身壓扁
    2 顆
  • 乾辣椒 (volitelně) 剪成段
    5 克
  • 60 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1365.9 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 2652.6 kJ / 634.6 kcal
Tuk 52.1 g
Vláknina 11.4 g
Nasycený tuk 55.2 g
Sacharidy 23.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...