Zařízení & příslušenství
小黃瓜炒肉絲
Příprava 20min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
小黃瓜 去芯,切絲(食材絲前約650克)5 條
-
鹽¼ 茶匙
-
梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
香油½ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
601.2 mg
Protein
18.4 g
Kalorie
1575.1 kJ /
376.8 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
70.6 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品X李易
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan