小黃瓜炒肉絲

小黃瓜炒肉絲

4.7 30 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
3 人份

Suroviny

  • 小黃瓜 去芯,切絲(食材絲前約650克)
    5 條
  • ¼ 茶匙
  • 梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 601.2 mg
Protein 18.4 g
Kalorie 1575.1 kJ / 376.8 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 70.6 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...