Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 條 小黃瓜 ,去芯,切絲(食材絲前約650克)
- ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 梅花肉 ,切絲 (約0.5公分×5公分)
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭
- ½ 茶匙 香油
- 1 大匙 蠔油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1575.1 kJ / 376.8 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 70.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 601.2 mg