Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burro barbeque
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 scalogno
- 3 - 4 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati (12 g)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 grammo di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaino di fumo liquido
Filetto di maiale bardato
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 160 g di pancetta a fette
- 1 filetto di maiale, senza nervi (500-700 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ di cucchiaino di pepe macinato
- 150 g di pesto alla genovese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8u.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3u. 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Pollo speziato sottovuoto
1u. 50min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h