Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 3 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 4 c. à soupe de sucre glace
- 2 oranges, pelées à vif et coupées en dés
- 1 pamplemousse rose, pelé à vif et coupé en dés
- 1 c. à soupe de miel
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de faisselle, bien égouttée
- 2 c. à soupe bombées de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1963 kJ / 469 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1h
Crêpes aux clémentines
2h
Amok (Papillote de poisson)
1h 30min
Pain aux oignons
5h 30min
Fond brun de viande
2 godz. 40 min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Verrines à l'italienne
3hod. 25min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Avocat créole
25min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min