
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes coupées en morceaux
- 80 g d'oignon coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 42 kcal / 175.2 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 190.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fromage à base de plantes façon chèvre (Matthew Kenney)
22hod. 5min
Glace sur bâtonnet au tahini et aux amandes
Žádné hodnocení
Glace chocolat-cerise et chantilly
12hod. 25min
Taboulé au fonio
50min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1hod. 45min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1hod. 30min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1hod. 45min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12hod. 35min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1hod. 10min
Sorbet kiwi
1hod. 10min
Pilaf de riz aux fruits secs
40min
Meringues à la pistache
2hod. 30min