Fond brun de viande
TM6 TM5 TM31

Fond brun de viande

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes, coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
175.2 kJ / 42 kcal
Protein
3.6 g
Sacharidy
0.6 g
Tuk
2.8 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
190.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty