Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 190.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
Žádné hodnocení
Couronne fruitée
Žádné hodnocení
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1 Std. 25 Min
Boisson Pétillante au Bourbon et au Gingembre (Métrique)
5 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Biscuits au nougat
2 Std. 30 Min
Fleurs de courgette farcies aux bulots, moutarde et crème de courgette
1 godz. 5 min
Trifle aux fruits rouges
24h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15min
Citron givré
12h
Bol de pain au veau
Žádné hodnocení
Miniburgers terre et mer
4h