Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 190.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits amande-griotte
12h
Crêpes aux clémentines
2小时
Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné
8 Std. 25 Min
Mille-feuille de filo aux agrumes
2小时
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24u.
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
2小时
Blinis et tapenade au maquereau
50 min
Guacamole en trois versions
10 min
Pizza à la marinara
1h 35min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Pizza quatre saisons
1h 35min