Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 190.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade caesar à la fourme
50 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Sauce béarnaise
20 min
Bouillon de légumes
1 Std. 30 Min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3 Std. 40 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Agneau de lait en camaïeu de verdure
2 Std. 45 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Fondue au fromage
20 min