Fond brun de viande

Fond brun de viande

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
500 g

Suroviny

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 190.8 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 175.2 kJ / 42 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 0.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...