Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa verde
- 200 g de queso manchego, en cubos, frío
- 3 tomates verdes, sin cáscara
- 2 chiles verdes, sin semillas, ni tallo, o al gusto
- 20 g de cilantro fresco
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cubito de concentrado de caldo de pollo
- 10 g de aceite vegetal
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 50 g de crema
Chilaquiles y milanesa de pollo frita
- aceite vegetal, el necesario para freír
- 8 tortillas, en triangulos, para totopos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 cdas de albahaca seca
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 milanesas de pollo, sin hueso, sin piel, aplanadas
- harina de trigo, la necesaria para enharinar
- 2 huevos
- pan molido, el necesario para empanizar
- 1 lata de frijoles refritos, (aprox. 300 g)
- 4 bolillos, partidos a la mitad a lo largo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3391 kJ / 807 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 2604 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Enfrijoladas
30 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Tinga de pollo TM6
30 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Agua de Horchata
10min
Chilaquiles rojos
25 Min
Esquites de feria
25 Min
Salsa roja de molcajete
10min
Ponche
40 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.