Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 949 kJ / 226 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pescado a la diabla
30 min
Crema de chile poblano
25min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Tinga de pollo
30 min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Pescado a la talla
40 min
Carnitas de atún
40 min
Salpicón de res
40 min
Pollo con mole verde
1h
Pollo al tequila y chile pasilla
2h