Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- ¾ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de piel de limón rallada
-
4
filetes de rodaballo (120-200 g c/u)
nebo 4 filetes de pescado blanco (cualquier tipo, 120-200 g c/u) - 200 g de verduras variadas (por ej. zanahoria, calabacín, apio, nabo) cortadas en trozos
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de zumo de limón
- 500 g de agua
- 400 g de patatas peladas y cortadas en rodajas (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Ensalada de verduras troceadas
10 Min
Corvina con ratatouille
45min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1u.
Pak choi salteado
10 Min