Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- ¾ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de piel de limón rallada
-
4
filetes de rodaballo (120-200 g c/u)
nebo 4 filetes de pescado blanco (cualquier tipo, 120-200 g c/u) - 200 g de verduras variadas (por ej. zanahoria, calabacín, apio, nabo) cortadas en trozos
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de zumo de limón
- 500 g de agua
- 400 g de patatas peladas y cortadas en rodajas (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verduras rellenas
1h 20 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 min
Pizza margarita
1h 45 min
Corvina con ratatouille
45 min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Pak choi salteado
10min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35 min