Alcachofas a la romana

3.3 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 unidades

Suroviny

  • 4 alcachofas frescas (con tallo)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • ½ - 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 89.8 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 571 kJ / 136 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...