Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 2.62 g
- Sacharidy
- 2.42 g
- Tuk
- 10.17 g
- Vláknina
- 8.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Calabacín confitado
40min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas a la cerveza
45min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 Std.
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Berenjenas rellenas con huevo
1 Std.
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Habas tiernas rehogadas
30min