![Alcachofas a la romana Alcachofas a la romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9CAE8ED2-BAF4-4850-A78F-5BD2A153679B/Derivates/2B385442-1DDD-4413-8E51-03CEBB582BF6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 2.62 g
- Sacharidy
- 2.42 g
- Tuk
- 10.17 g
- Vláknina
- 8.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30min
Alcachofas al limón
40 分钟
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 分钟
Alcachofas en aceite
1hod. 40min
Sepia con ratatouille
1小时
Tortilla de alcachofas
30min
Habas tiernas rehogadas
30min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 分钟
Alcachofas a la cerveza
45 分钟
Berenjenas rellenas con huevo
1小时