Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 2.62 g
- Sacharidy
- 2.42 g
- Tuk
- 10.17 g
- Vláknina
- 8.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Alcachofas en aceite
1h 40min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Verduras baby en escabeche de tomate
1h
Alcachofas al limón
40 λεπτ.
Alcachofas a la cerveza
45min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1h 30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min