
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 112 kcal / 469 kJ
- Protein
- 2.62 g
- Tuk
- 10.17 g
- Sacharidy
- 2.42 g
- Vláknina
- 8.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12hod. 30min
Verduras rellenas
1hod. 20min
Habas tiernas rehogadas
30min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1hod.
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1hod. 30min
Alcachofas en aceite
1hod. 40min
Alcachofas al limón
40min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Alcachofas a la cerveza
45min
Berenjenas rellenas con huevo
1hod.
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min