Alcachofas a la romana
TM5 TM6

Alcachofas a la romana

3.3 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 4 alcachofas frescas (con tallo)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • ½ - 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
469 kJ / 112 kcal
Protein
2.62 g
Sacharidy
2.42 g
Tuk
10.17 g
Vláknina
8.25 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty