Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Mousse de frutos rojos
5h
Estofado de cerdo con apio
1 godz. 10 min
Salsa vizcaína
40 Min
Áspic de verduras y huevo
4 godz.
Bolas de arroz al vapor
2 godz.
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9 godz. 15 min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30 Min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1 Std. 40 Min
Estofado de cordero con berenjenas
1 Std.
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min