Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con salsa de hinojo al limón
30min
Alcachofas a la romana
50min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Pollo al chilindrón
45min
Pollo en pepitoria
45min
Lentejas estofadas
3h 45min
Salsa vizcaína
40min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 godz. 30 min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3 Std.
Pak choi salteado
10 min
Arroz con cordero
1 godz. 10 min
Caldereta de cordero
50min