Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de ciervo
1h
Bacalao a la veneciana con polenta
45 Min
Áspic de verduras y huevo
4h
Caldereta de cordero
50min
Pollo al chilindrón
45 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Conejo en papillote al lemon grass
1 Std. 30 Min
Tortitas de patata
45 Min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Pollo en pepitoria
45 Min
Pak choi salteado
10 Min