Estofado de cordero con hinojo

Estofado de cordero con hinojo

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 raciones

Suroviny

  • 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
  • 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
  • 750 g de agua
  • 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 palo de canela pequeño
  • ¼ cucharadita de semillas de hinojo
  • 1 cucharada zumo de limón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 18.5 g
Kalorie 1183 kJ / 283 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 1.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...