Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de patatas cortadas en trozos (3-4 cm)
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
-
6
rodajas de merluza (120-200 g c/u)
nebo 6 de filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g c/u) - 2 cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- 150 g de cebolla cortada en dos
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 50 g de vino blanco (volitelně)
- 400 g de tomates cortados en trozos
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza con patatas
40 Min
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50 Min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 Min
Merluza con calabaza y patata
40 Min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Salmón à la nage
30 Min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Albóndigas con salsa de tomate
45 Min