Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 800 - 1000 g de agua fría
- 20 - 30 uvas blancas (para servir)
- 30 g de almendras laminadas y tostadas (para servir)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9.73 g
- Sacharidy
- 13.47 g
- Tuk
- 34.74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mazamorra cordobesa
10min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min
Gazpacho
10min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Ajoblanco de melón
8 Std. 45 Min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Salmorejo de espárragos
10min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Salmorejo de remolacha
30 min
Salmorejo
10min
Salsa de Pedro Ximénez
35min