Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 800 - 1000 g de agua fría
- 20 - 30 uvas blancas (para servir)
- 30 g de almendras laminadas y tostadas (para servir)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9.73 g
- Sacharidy
- 13.47 g
- Tuk
- 34.74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Salmorejo
10 min
Salmorejo para dos
45min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho
10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Mazamorra cordobesa
10 min
Ajoblanco de melón
8 Std. 45 Min
Gazpachuelo
35min
Salmorejo de espárragos
10 min
Salmorejo de remolacha
30min