Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de garbanzos secos
- 30 g de arroz
- 50 g de judías verdes frescas en trozos
- 40 g de nabo en trozos
- 40 g de zanahoria en trozos
- 40 g de puerro en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 110 g de tomate en trozos
- 1250 g de agua
- 250 g de carne de pollo o de gallina
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso blanco de cerdo
- 1 hueso de rodilla de ternera
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1250 g
- Kalorie
- 109366 kJ / 26139 kcal
- Protein
- 1429.5 g
- Sacharidy
- 4278.2 g
- Tuk
- 441.8 g
- Nasycený tuk
- 51.2 g
- Vláknina
- 825.6 g
- Sodík
- 4258.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacín
25 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Sopa de pescado
55 min
Guisantes con jamón
30 min
Ensaladilla rusa
1h 15 min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Arroz a la cubana
1h
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5 min
Sofrito de verduras
15min
Caldo de pescado
45 min
Caldo de ave y jamón
1h 5 min
Caldo de pollo
30 min