![Crema con rape y gambas Crema con rape y gambas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/897545df0f8b65a22afd0e76143065db/Derivates/54addae214758766d46112095453b18cf9b90884.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de gambas arroceras crudas enteras
- 450 - 500 g de cola de rape sin piel con hueso
- 800 g de agua
- 1 zanahoria pelada cortada en trozos (aprox. 70 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas (aprox. 60 g)
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de arroz de grano redondo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
2
pastillas de caldo de pescado (para 0.5 l)
nebo 1 cucharadita de sal - 8 gotas de tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 15.63 g
- Sacharidy
- 5.69 g
- Tuk
- 9.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fumet de pescado y gambas
20 min
Sopa de pescado
55 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Crema de gambones
45 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Bisque de bogavante
50 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Crema de marisco
40 min
Allipebre de rape
45 min