Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de gambas arroceras crudas enteras
- 450 - 500 g de cola de rape sin piel con hueso
- 800 g de agua
- 1 zanahoria pelada cortada en trozos (aprox. 70 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas (aprox. 60 g)
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de arroz de grano redondo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
2
pastillas de caldo de pescado (para 0.5 l)
nebo 1 cucharadita de sal - 8 gotas de tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 15.63 g
- Sacharidy
- 5.69 g
- Tuk
- 9.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Sopa de pescado
55 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Rape con salsa de carabineros
50min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Crema de marisco
40 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 godz. 45 min
Crema de gambones
45 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Rape en salsa americana
1h