Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de gambas arroceras crudas enteras
- 450 - 500 g de cola de rape sin piel con hueso
- 800 g de agua
- 1 zanahoria pelada cortada en trozos (aprox. 70 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas (aprox. 60 g)
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de arroz de grano redondo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
2
pastillas de caldo de pescado (para 0.5 l)
nebo 1 cucharadita de sal - 8 gotas de tabasco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 15.63 g
- Sacharidy
- 5.69 g
- Tuk
- 9.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pescado
55min
Vichyssoise
2h 20 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Fabes con almejas
30 min
Crema de marisco
40 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Crema de gambones
45 Min
Arroz con bogavante
1 Std.