Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
nebo 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Sacharidy
- 7.48 g
- Tuk
- 10.28 g
Alternativní recepty
Marmitako
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Bonito a la riojana
50 мин.
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Bonito encebollado (Cantabria)
1u. 10min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min