Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
nebo 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Sacharidy
- 7.48 g
- Tuk
- 10.28 g
Alternativní recepty
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Cardo con carabineros
1h
Bonito a la riojana
50min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Crema de andaricas
50min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Marmitako
40min