Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
nebo 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Sacharidy
- 7.48 g
- Tuk
- 10.28 g
Alternativní recepty
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Crema de andaricas
50 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Marmitako
40 Min