Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 91.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1 godz. 5 min
Empanadas au poulet
1 Std. 50 Min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 Std.
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min
Parmentier de lieu noir
1 Std. 20 Min
Pizza au saumon fumé
1h 35 min
Hamburger tex-mex
4h 25min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Samoussas au thon
35min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Samoussas au bœuf et coriandre, épices et raisins secs
1 Std.
Miniburger mexicain, salsa pimentée à l'avocat
4h