Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 91.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté de poisson aux vapeurs d'agrumes
1u.
Pizza au saumon fumé
1 godz. 35 min
Roulé de poisson
3 godz. 15 min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Feuilleté tressé haddock et poireau
1 godz. 30 min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1 godz. 35 min
Crumble de poisson
1u.
Minigalettes aux champignons
1h 45min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1u.
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Parmentier de lieu noir
1 Std. 20 Min