Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de jus de betterave
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour les olives
- 2 pincées de poivre de Cayenne moulu
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles (2 mm)
- 1 brin persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 141.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potatoes de patate douce et leurs 3 sauces
45min
Rouleaux de printemps aux légumes d'été
1u.
Tartines de pain de mie, coulis de tomates, compotée d’oignons rouges et coppa
2h 45min
Momies de saucisses
1h 10 min
Minibrownies bonhommes de neige
1u.
Agua de sapo
15min
Pizza fantômes
1h 45min
Salade d'Halloween avec houmous sanglant
1u.
Couscous aux abricots, noisettes, feta et légumes - Crème stracciatella
1 Std. 15 Min
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Doigts de saucisse d'Halloween
1u.
Punch d'horreur
20min