Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de jus de betterave
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour les olives
- 2 pincées de poivre de Cayenne moulu
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles (2 mm)
- 1 brin persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 141.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poivrons farcis à la Jack-o'-lantern
1h 30min
Momies de saucisses
1h 10min
Punch d'horreur
20min
Salade d'Halloween avec houmous sanglant
1h
Jus frais de tomate et pastèque
10min
Bûche glacée abricot-framboise
1h 20min
Onion rings
20min
Pizza fantômes
1h 45 min
Doigts de saucisse d'Halloween
1h
Macarons à la vanille
3h
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Courgette farcie au jambon
50min