Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
nebo 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 58984.3 mg
Alternativní recepty
Kétchup
1小时
Rabillo de ternera al chimichurri
2小时
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 分钟
Concentrado de caldo de verduras
45 分钟
Pechuga de pavo rellena
45 分钟
Salsa de tomate
40 分钟
Harinas de cereales o de legumbres
5 分钟
Concentrado de caldo de pollo
45 分钟
Concentrado de caldo de pescado
30min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3 Std.
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 Std.
Yogur natural
14h