Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
nebo 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 58984.3 mg
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de pescado
30min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Kétchup
1h
Chocolate & kumquats
40min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Menú completo: lentejas, solomillo y ensaladilla
2u. 40min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Concentrado de caldo de pollo
45min
Yogur natural
14 Std.
Sal de verduras
5 min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 godz.