Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
nebo 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 58984.3 mg
Alternativní recepty
Kétchup
1u.
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 godz.
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Sustituto de sal casero
30 min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Yogur natural
14 Std.
Mermelada de fresas
1h 5min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Concentrado de caldo de pescado
30 min
Harinas de cereales o de legumbres
5min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min