
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 800 g de hojas de acelgas limpias troceadas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo laminados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 600 g de leche
- 50 g de maicena
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 380 kcal / 1588 kJ
- Protein
- 14.39 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Vláknina
- 2.51 g
Alternativní recepty
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Coliflor con bechamel
55min
Papillote de pencas de acelga
30min
Acelgas en adobillo
40min
Calabacín confitado
40min
Quiche de cebolla
1hod.
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1hod.
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30min
Quiche de calabacín con jamón york
1hod.
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1hod. 30min
Espinacas con patatas
30min