Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 800 g de hojas de acelgas limpias troceadas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo laminados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 600 g de leche
- 50 g de maicena
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 14.39 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.51 g
Alternativní recepty
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Calabacín confitado
40 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Coliflor con bechamel
55 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Acelgas en adobillo
40 min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 min
Acelgas con patatas
45 min
Acelgas con tomate
30 min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1 Std.