Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 800 g de hojas de acelgas limpias troceadas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo laminados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 600 g de leche
- 50 g de maicena
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 14.39 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.51 g
Alternativní recepty
Pizza con bechamel de espinacas
1 godz. 10 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 min
Coliflor con bechamel
55 min
Acelgas con tomate
30 min
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas en adobillo
40 min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1 godz. 30 min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 godz. 30 min