Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina
Masa
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 250 g de agua
- 550 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 3 ramitas de tomillo fresco
- harina para espolvorear
- aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Panecillos de queso de cabra
2h
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3 Std.
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Pan rústico de setas y pistachos
2 Std. 30 Min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Hogaza rústica con centeno
16hod.