
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina
Masa
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 250 g de agua
- 550 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 3 ramitas de tomillo fresco
- harina para espolvorear
- aceite de oliva virgen extra para pincelar la masa
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 213 kcal / 891 kJ
- Protein
- 1.1 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Panecillos al vapor
2hod. 10min
Pan rústico de setas y pistachos
2hod. 30min
Pan de nueces
3hod. 45min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1hod.
Pan integral con muesli
4hod.
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3hod.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Hogaza de vino tinto con nueces
15hod. 30min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1hod. 30min
Panecillos bretzel
5hod. 30min
Pan de molde con semillas de amapola
2hod. 10min
Hogaza rústica con centeno
16hod.