Glaseado de chocolate (ganache)

Glaseado de chocolate (ganache)

4.8 38 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
180 g

Suroviny

  • 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 180 g

Sodík 50.4 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 3657 kJ / 874 kcal
Tuk 72.2 g
Vláknina 10.9 g
Nasycený tuk 42.9 g
Sacharidy 48.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...