
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 874 kcal / 3657 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 72.2 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 42.9 g
- Sodík
- 50.4 mg
Alternativní recepty
Baño de chocolate
5min
Almíbar básico
10min
Ganache de chocolate
1hod. 10min
Azúcar glas
5min
Bizcocho genovés
1hod. 50min
Glaseado blanco
5min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Piononos de chocolate y fresa
30min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3hod.
Tarta de chocolate
40min