Zařízení & příslušenství
Glaseado de chocolate (ganache)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
180 g
Suroviny
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
50.4 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
3657 kJ /
874 kcal
Tuk
72.2 g
Vláknina
10.9 g
Nasycený tuk
42.9 g
Sacharidy
48.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ganache de chocolate
1hod. 10min.
Baño de chocolate
5min.
Almíbar básico
10min.
Bizcocho genovés
1hod. 50min.
Masa sablé
1hod. 50min.
Crema de mantequilla
5min.
Glaseado blanco
5min.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min.
Bizcocho plancha de chocolate
30min.
Ganache de chocolate blanco
1hod. 5min.
Bizcocho triple de chocolate
2hod. 20min.