![Glaseado de chocolate (ganache) Glaseado de chocolate (ganache)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B37ADFAD-31ED-4B7A-8327-FF0DFBC7D2E5/Derivates/1a4c346d-201b-4db3-9ee2-e9d792d21fbe.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 3657 kJ / 874 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 72.2 g
- Nasycený tuk
- 42.9 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 50.4 mg
Alternativní recepty
Crema pastelera
10 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Pastelitos de naranja y chocolate
1 godz. 45 min
Profiteroles
2 godz.
Azúcar glas
5min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Glaseado blanco
5min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Almíbar básico
10 min
Baño de chocolate
5min