Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharaditas de azúcar (10 g) (volitelně)
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (M)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10 Min
Merengue suizo
10 Min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Glaseado blanco
5 Min
Nata de trufa
8h 15min
Almíbar básico
10 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Profiteroles
2 Std.
Brazo de gitano
3h