Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 2 uova
- 125 g di burro a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 200 g di confettura di albicocche
Copertura
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g di nocciole sgusciate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 175 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù all'arancia e pistacchi
3 Std. 30 Min
Crostata alla nocciola
2h
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Gelato alla frutta secca con crumble agli agrumi e lavanda
17h 15min
Cracker al formaggio
1 Std.
Trancetti di cheesecake menta e cioccolato
1h 30min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min
Cupcake ragnatela
1h 30min
Biscotto gelato miele e yogurt
3 Std.
Flan patissier
2h
Torta frangipane alle mele
2u. 20min