Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 2 uova
- 125 g di burro a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 200 g di confettura di albicocche
Copertura
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g di nocciole sgusciate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 175 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ciliegie e mandorle
1 godz.
Buchteln
4 godz.
Tortini alle albicocche sciroppate
40min
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Salame dolce al limone
10 Std.
Biscotti alle nocciole glassati
1 godz.
Cestini di crema al caffè
4 godz.
Isadora ubriaca alle noci
3h
Torta di semola mandorle e miele
1 godz. 15 min
Biscotti al burro, nocciole e carote
4 godz.
Appeltaart
1h 30min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h