Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 156.4 g
- Tuk
- 53.7 g
- Nasycený tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1.6 mg
Alternativní recepty
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2u.
Agnolotti del plin
10u. 30min
Lorighittas
2h 15min
Cotechino alla Wellington
6u.
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Torta pazientina
3h 55min
Fritole veneziane
2sa 40 dk
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1u. 45min