Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 156.4 g
- Tuk
- 53.7 g
- Nasycený tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1.6 mg
Alternativní recepty
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Diplomatica
3h 30min
Chiffon cake al té verde matcha
1h 10min
Meringa
10 Min
Meringa al cacao
2 Std. 30 Min
Bauletti di carne triestini
1h
Mousse fragole e limone
8sa 15 dk
Tagliatelle mele e speck
1h
Bombardino
30 Min
Mattonella di strüdel
20h