Scarpinasc

Scarpinasc

4.8 4 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 9hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 100 g di pane raffermo a pezzi
  • 200 g di brodo di carne o vegetale, caldo
  • 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di uvetta sultanina fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
  • 50 g di amaretti duri, sbriciolati
  • 2 uova
Pasta fresca
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 240 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 200 g di burro a pezzi
  • 10 foglie di salvia fresca lavate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1.6 mg
Protein 36.4 g
Kalorie 5202 kJ / 1243.3 kcal
Tuk 53.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 31.2 g
Sacharidy 156.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...