
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243.3 kcal / 5202 kJ
- Protein
- 36.4 g
- Tuk
- 53.7 g
- Sacharidy
- 156.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 31.2 g
- Sodík
- 1.6 mg
Alternativní recepty
Cartellate
1hod. 5min
Soda al limone
Žádné hodnocení
Millefoglie di colomba
1hod.
Bauletti di carne triestini
1hod.
Strudel di ricotta e pane
2hod. 30min
Panini farciti alla marocchina (Batbout)
2hod. 40min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1hod. 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2hod.
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1hod. 10min
Focaccia di Carnevale salentina
3hod. 40min
Taralli zenzero e curcuma
1hod.
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min