Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 475 g di farina tipo 00
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 uovo
- 30 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 300 g di latte
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 30 g di burro
- zucchero a velo, a piacere
- confettura di ciliegia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263.6 kJ / 541 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 461.9 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Focaccia millebolle
28h
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45min
Bortellina
30 Min
Focaccia alle cipolle
2sa 40 dk
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Éclair salati con ricotta al miele e timo
1 Std. 30 Min
Uova alla triestina
30 Min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30min
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Danubio salato
3h