
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 171.1 kcal / 716 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 395.4 mg
Alternativní recepty
Panini sfogliati
3hod. 30min
Pinza triestina
6hod.
Ciabattine
3hod. 30min
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16hod. 30min
Banettes rustiche
15hod.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7hod.
Cruffin (TM6)
4hod. 30min
Muffolette
3hod.
Panini alla zucca
4hod.
Bretzel (di Luca Montersino)
3hod.
Pane naan
3hod. 10min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.