Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 395.4 mg
Alternativní recepty
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Balep korkun
1 godz. 30 min
Pai Bao (pane asiatico)
5sa 30 dk
Pita rustica
1h 35min
Bagel integrali
4 Std. 5 Min
Stella al gianduia
7 Std. 30 Min
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4小时
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Treccia al latte
2h 30min
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min
Grissini torinesi
1h 35min
Pane dolce per la colazione
1 godz. 30 min