Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

3.4 27 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 pezzi

Suroviny

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
  • 40 g di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 395.4 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 716 kJ / 171.1 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 38.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...