
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 286 kcal / 1199 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Pane veneziano
18hod. 30min
Ciabattine
3hod. 30min
Rotoli croccanti
9hod. 30min
Baguette francese (TM6)
5hod.
Pane rustico svizzero
28hod.
Cruffin (TM6)
4hod. 30min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3hod.
Focaccia al carbone vegetale
4hod. 30min
Grissini torinesi
1hod. 35min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.