Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette francese (TM6)
5h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 Std. 45 Min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Mini pan brioche con pulled pork
14h
Crescentine modenesi
11 Std.
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane veneziano
18 godz. 30 min