Zařízení & příslušenství
Salted Fish Pork Belly
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 portions
Suroviny
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
825 mg
Protein
15 g
Kalorie
3153 kJ /
754 kcal
Tuk
72 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Temp. Asian Cooking
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Shallot Oil
25min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Braised pork belly
55min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Yam Rice
45min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Chai Buey
1hod. 45min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.