Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g fresh ginger
- 3 garlic cloves
- 10 g shallots
- 20 g cooking oil
- 5 dried chillies, cut in pieces
- 350 g pork belly, skinless, cut in thin slices, patted dry with kitchen towels
- 20 g light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g salted fish, flesh only, cut in pieces
- 50 g onions
- 2 sprigs spring onions, cut in 3 cm length
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 72 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 825 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Yam Rice
45 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Shallot Oil
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.