
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g fresh ginger
- 3 garlic cloves
- 10 g shallots
- 20 g cooking oil
- 5 dried chillies cut in pieces
- 350 g pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels
- 20 g light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g salted fish flesh only, cut in pieces
- 50 g onions
- 2 sprigs spring onions cut in 3 cm length
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 754 kcal / 3153 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 72 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 825 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Chillies With Pork Belly
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min