
Zařízení & příslušenství
Salted Fish Pork Belly
Příprava 10min
Celkový 30min
3 portions
Suroviny
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
754 kcal /
3153 kJ
Protein
15 g
Tuk
72 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
24 g
Sodík
825 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

High Temp. Asian Cooking
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní