Zařízení & příslušenství
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
12 pieces
Suroviny
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
34 mg
Protein
4 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kneading: Asian Recipes
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Shallot Oil
25min.
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1hod. 40min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1hod.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Egg Tarts
50min.
Japanese Cheese Tarts
1hod. 55min.
Homemade Pandan Kaya
55min.
Killer Toast
2hod.