
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork belly, skinless cut in slices
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dark sesame oil
- 2 pinch white pepper powder
- 50 g dried shrimp rinsed
- 30 g cooking oil
- 6 Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed and cut in slices
- 3 garlic cloves
- 30 g carrots cut in small chunks
- 300 g long beans cut in 5 cm length
- 350 g Basmati rice rinsed
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g oyster sauce
- 450 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 831 kcal / 3474 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 80 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 16 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hakka Yam Abacus
20 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min