Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 350 g fresh tomatoes, cut in quarters
- 12 dried chillies, deseeded
- 10 g dried tamarind pieces (asam keping)
- 30 g cooking oil
- 750 g Chinese mustard greens (head mustard), trimmed
- 400 g water
- 20 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 10 g sugar
- 400 g roasted pork, cut in cubes (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 660 mg
Alternativní recepty
Yam Rice
45min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Buddha's Delight
55min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30min