Zařízení & příslušenství
Chai Buey
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
garlic cloves8
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
fresh tomatoes cut in quarters350 g
-
dried chillies deseeded12
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese mustard greens (head mustard), trimmed750 g
-
water400 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought20 g
-
sugar10 g
-
roasted pork cut in cubes (2 cm)400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
660 mg
Protein
15 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised pork belly
55min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Yam Rice
45min.
Pork Belly In Shrimp Paste
55min.
Rice Wine Chicken
30min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Taiwanese three cup chicken
20min.