Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 944.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Curry de poisson
45min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Cassoulet de la mer
50min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35 min
Crumble de poisson
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min