Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 944.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Filets de merlan, betteraves et petits oignons confits au miel
1 Std.
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Aubergine farcie au cabillaud
1 Std.
Tarte automnale
1h 15min
Crumble de poisson
1 Std.
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Brandade de morue et persillade
50min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min