Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de farine tamisée
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- beurre, pour le moule
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 3 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2198 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Cake épinard-ricotta
55min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 godz.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 godz.