Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de farine tamisée
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- beurre, pour le moule
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 3 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2198 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min