Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de farine tamisée
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- beurre, pour le moule
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 3 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2198 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1h 30min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h