Eglefin à la mexicaine

Eglefin à la mexicaine

4.2 31 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 10 g de persil plat frais
  • 110 g d'oignon coupé en 4
  • 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
  • 250 g de tomates en rondelles
  • 20 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 40 g de grains de maïs en conserve
  • 600 g d'églefin (4 filets)
  • 500 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en 4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 35 g
Kalorie 1281 kJ / 304 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...