Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de persil plat frais
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
- 250 g de tomates en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de grains de maïs en conserve
- 600 g d'églefin (4 filets)
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en 4
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1281 kJ / 304 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Merlan aux poireaux
30min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Tajine de poissons au curry
55min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Curry de poisson
45min
Eglefin au curry
50min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35min
Blanquette de cabillaud
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min