Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de persil plat frais
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
- 250 g de tomates en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de grains de maïs en conserve
- 600 g d'églefin (4 filets)
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en 4
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1281 kJ / 304 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Le cabillaud à la crème d'érable
30 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Eglefin au curry
50min
Poisson au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Blanquette de cabillaud
55 min
Osso-buco de cabillaud
45 min