Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di zenzero, radice fresca, a fette sottili
- 200 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 ½ cucchiaio di cumino in polvere
- 2 cucchiai di paprica dolce
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 cucchiaini di coriandolo in polvere
- 60 g di burro, a pezzi
- 1200 g di polpa di zucca, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
-
400
g di vino bianco
nebo 400 g di acqua - 45 g di concentrato di pomodoro (volitelně)
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di panna fresca liquida
- 5 cipollotti verdi a rondelle sottili (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 218 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Purè di patate e carote al rosmarino
45 Min
Purè di patate all'aglio
50 Min
Crema di zucca e zenzero
35 Min
Vellutata speziata di zucca e carote (Bimby Friend)
40 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 Min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1 Std. 15 Min
Maionese ai peperoni
15 Min
Scarcedda lucana
2 Std.
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h