蛤蜊蒜頭雞湯

蛤蜊蒜頭雞湯

4.9 34 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份

Suroviny

  • ½ 大匙
  • 切段
    2 根
  • 蒜頭 去蒂頭
    100 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 1000 克
  • 米酒
    50 克
  • 依個人喜好調整
    ½ - 1 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 吐沙30分鐘
    120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.8 g
Kalorie 575 kJ / 137 kcal
Tuk 2.6 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 1.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...