Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 大匙 油
- 2 根 蔥 ,切段
- 100 克 蒜頭 ,去蒂頭
- 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約5公分)
- 1000 克 水
- 50 克 米酒
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人喜好調整
- 120 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 ,吐沙30分鐘
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 575 kJ / 137 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0 g